Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ДОБРЕ ДОШЛИ!

    Мечтата ти е да отидеш и да видиш страната на неограничените възможности или  просто да заминеш някъде извън България по време на лятната  ваканция? Искаш да видиш незабравими места и да срещнеш много нови млади хора като теб? Отговорът е Cool Travel Bulgaria - твоят партньор! Ние  сме българска агенция, която организира младежки и студентски програми, партньори сме с над 20 организации и фирми в целия свят. Предлагаме  световноизвестната студентска програма Work&Travel USA; езикови курсове в Малта, Англия, Ирландия, Нова Зеландия и др. Cool Travel Bulgaria предлага и услугите Tax Refund USA, UK; Самолетни билети и всички видове застраховки; издава картите ISIC. 

 

 Залагаме на качеството на работа, постоянната комуникация с клиентите, бързината на обработване на документите и организираността на офис координаторите ни. Ние сме млади хора като теб, пълни с мечти и жадни за преживявания, тук сме, за да ти помогнем за да осъществиш своите желания. Повечето от нас вече сме ходили няколко пъти до САЩ и знаем как да реализираш мечтаното от теб WAT лято! Ние работим за теб – нашият клиент! Ти ни даваш тласък за нови идеи, нови хоризонти и нови проекти! Ние се развиваме заедно с теб! Ти си нашето вдъхновение! Благодарение на постоянния диалог, който водим с теб, ти чувстваш сигурност, удобство и спокойствие. Силно вярваме, че чрез нашите програми за културен обмен ти предлагаме възможност да придобиеш глобален опит. Вярваме, че всеки млад човек заслужава да пътува, да учи и да се развива, да създава много нови приятели от цял свят и едновременно да се справя сам в живота. Всички тези обстоятелства го правят по-уверен в себе си, по-силен, по- общителен и най-вече – по-жаден за нови предизвикателства!


Не забравяй, че само докато си студент си привилегирован да работиш и да разгледаш САЩ, без да минаваш през сложните процедури за придобиване на гражданство.Тук сме, за да те окуражим и да ти дадем възможност да се възползваш от програмите ни за международен и културен обмен и стажовете в чужбина докато все още си студент! Грабни своята оферта тук и сега! Не чакай!

Чувствай се свободен да мечтаеш и да се бориш за мечтите си! Защо? Защото го можеш! Защото си студент! Защото си COOL! 
 


 

 
13.11.2015
Искаш най- добрата работна оферта за Work and Travel USA 2016?

Hurry Up! Остават само 5 дни до края на месец Октомври и най-ниските цени за WAT USA
13.10.2015
Плати програмата след като се върнеш от САЩ
Плати програмата след като се върнеш от САЩ
13.10.2015
Записването за WAT 2016 е в разгара си
Записването за WAT 2016 е в разгара си
Виж всички ...
 
  WORK AND TRAVEL USA
  Записванията за най-популярната студентска бригада в света започнаха. Побързай и се запиши на изгодни цени!

 Направи нещо ексклузивно това лято, а именно - добре платена работа и възможност да обиколиш САЩ, да усъвършенстваш безплатно своя английски език, докато създаваш нови приятелства и се забавляваш! Ние с радост ще те подготвим за следващото готино нещо в живота ти!
  ISIC Карти за намаления
 Вече можеш да вземеш своята ISIC карта и в офисите на Cool Travel. Направи го, отнема само 10 минути!

  Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ,
  доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и
  разпространява под егидата на UNESCO. 
   
  TAX REFUND
   TAX REFUND by COOLTRAVEL или как да върнеш своите данъци с агенцията с най-многото работни оферти!

  Както вече знаете в Страната на неограничените възможности всеки студент има права и едно от тях е да възстанови своите данъци! COOLTRAVEL BULGARIA има удоволствието да Ви представи нашият официален партньор USTAXWORLD. Компания с над 9 години опит във  възстановяването на  авансово платените данъци в САЩ. Така, че не губи повече време и заповядай в най-близкия офис на Cool Travel, за да си от първите подали заявление за връщане на ТВОИТЕ данъци. 


  ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
 Пътувай с нас в света на знанието!

 Важните решения свързани с бъдещето на всеки един млад човек са винаги трудни, особено когато става въпрос за образование. Ето защо решихме, че бихме могли да бъдем полезни за Вас при вземането им. 
Ние знаем, че кандидатстването в университет и особенно в чужбина е много отговорно начинание. Някой някога беше казал, че професията трябва да е хоби. Ето защо ние искаме да се чувствате щастливи от това, с което ще се занимавате в бъдеще.
 
  ОФЕРТИ 2013-2014
Baraboo, WI, Activities Host, 7,25$ per hour
 
Wildwood Crest, NJ, Counter Person, 8,50$ per hour
 
Wisconsin Dells, WI, Housekeeper, Housekeeper, 8$ per hour
 
Housekeepers, 8,26$ per hour, Bar Harbor, ME
 
Pepe's Wharf, Linecook $12, Provincetown, MA
 
  МНЕНИЯ И ИСТОРИИ
17/01/2013
Елица Милчева Две години бях на бригада в САЩ. Там можеш да усетиш как в действителност живеят хората. ...
17/01/2013
Ивелина Джарнавлиева Решението да замина за САЩ е определено най-доброто, което съм вземала до момента. Изжив...
17/01/2013
Христина Симеонова Един път,не...два...всъщност три (дай боже и тази година) имах възможността да бъда в така ...
Виж всички ...
Задайте Вашите въпроси
 
 
 
РЕКЛАМА
 

Work and Travel USA А ти COOL ли си? Актуално Програмата Защо с нас Кой може да участва? Какво ще работя в САЩ? Къде да отида на бригада? Колко струва? Как да платя ? Необходими документи при записване Посолството Спонсорът Застраховка Самолетният билет Работни оферти WAT USA 2016 Cool Mobile JOB FAIRS 2015/2016 NEW I WAS HERE ! Tax Refund Актуално Необходими документи Вид услуга Как ще получа парите си? FAQ Internship & Trainee USA Програмата Кой може да участва? Колко струва? Какво ще работя? Стажантски оферти Посолството Спонсорът Застраховка Самолетни билети Самолетни билети Защо с нас? Защото сме COOL! Кога да планирам пътуването си, за да си гарантирам ниска цена на самолетния билет? Преферинциални цени за студенти и младежи! Нискотарифни авиокомпании Препоръки за багаж/ ръчен багаж ISIC Карти за намаления Какво е ISIC? Кой може да притежава картата? Защо да си правя ISIC карта за намаление? Какво е необходимо за да си издам ISIC карта? ISIC Намаления Валидност на ISIC картите Намаления за БДЖ с ISIC карта COOL! Magazine COOL! Magazine Oct 2012 COOL! Magazine 2015 My COOL Summer COOL-лятото на Страхил! COOL-лятото на Габи! Cool-лятото на Зори
2016, Всички права запазени. Work and Travel USA - CoolTravel
Изработка на сайт и оптимизация: VarnaWeb.bg