какво ще работя?

РАЗГЛЕДАЙ ПОЗИЦИИТЕ, НА КОИТО МОЖЕШ ДА РАБОТИШ

РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

КАКВО МОГА ДА РАБОТЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО?

BUSSER/RUNNER

Позицията е интересна и забавна. Помагаш на сервитьорите и получаваш бакшиши за това, като в същото време си говориш с клиентите, срещаш се с нови хора и упражняваш английския си.

PREP COOK

Тази позиция е подобна на line cook. Ти си човекът, който му асистира, като приготвяш различни заготовки за храната.

Ако английският ти не е толкова добър и смяташ, че може да се справиш с атмосферата в кухнята, помощник-готвач е работата за теб.

ICE CREAM SELLER

Приятна и позитивна работа. Твоята задача ще бъде просто да продаваш сладолед и да бъдеш любезен към клиентите, като голям плюс в случая е срещата ти с тях, практикуването на английския език и, разбира се, досегът до типичната американска култура.

SALES ASSISTANT/RETAIL SALES (продавач-консултант)

Приятна и неангажираща работа. Ако търсиш нещо, в което ще се чувстваш свободен, харесва ти да комуникираш с клиентите – това е твоята позиция.

DISHWASHER

Чувстваш се несигурен в английския? Бъди спокоен, тази позиция е за хора като теб.

Хубавото тук е, че работата не е нищо сложно, на което да не можеш да се научиш. Все пак трябва да измиеш съдовете или дори само да включиш съдомиялната машина.

Позицията е подходяща, защото не е толкова натоварваща и може да я съчетаваш с друга работа.

SANDWICH MAKER

Както става ясно от името на самата позиция, ти си човекът, който ще приготвя сандвичи за клиентите. Работата е лесна и приятна и в същото време е много удобна – дава ти възможност да работиш и на друго място, ако имаш желание.

LINE COOK

Позицията е готвач. Ще отговаряш за заготовките и поставянето на ястията в чиниите. Звучи много сложно, но в същото време не е нещо, на което не можеш да се научиш за няколко дни.

Ако проявяваш интерес към кулинарията и ти харесва хората да оценвят това, което си приготвил за тях, то ти си открил своята позиция за твоето различно лято в Щатите.

LIFEGUARD

Спасителската позиция е доста приятна, но, разбира се, и отговорна. Хубавото тук е, че ще бъдеш спасител на басейн, като ще преминеш подготвителен курс, за да си напълно убеден, че ще се справиш с тази иначе забавна лятна професия. А

ко ти си от хората, които искат приятен летен загар на кожата, без да се натоварват толкова много физически, ако предпочиташ повече часове работа, значи си готов да бъдеш следващия Мич Бюканън.

HOUSEKEEPER

Ти си човекът, който се грижи за чистотата на хотелските стаи. Може да накараш гостите да се чувстват прекрасно през целия им престой, за което ще си заслужиш и допълнителен бакшиш. Housekeeper-ите имат постоянен график, което ти дава възможност да си намериш втора работа на пълно работно време.

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.