Днес ви представяме историята на слънчевата Мила, която отдели от времето си, за да ни разкаже какво е да работиш в САЩ по време на пандемия и то като спасител.

Разкажи ни с няколко думи за твоето лято 2021 в САЩ. Какво беше да си на бригада по време на пандемия?

През 2021г. имах много хубави моменти, едно от които е прекараното ми лято в САЩ. Това е едно незабравимо преживяване, което остава спомен за цял живот.

Какви бяха задълженията ти?

Длъжността, която заемах, беше спасителка в Millenium Pool Mng. Задълженията, които имах, бяха да следя химикалите на водата да бъдат в нормалните стойности, да се грижа за чистотата на територията на басейна и да следя за безопасността на посетителите. Слънчевото време, топлите дни и усмивките на хората направиха дните ми да минават бързо и неусетно. 

Усети ли последствията от COVID-19 и какви бяха взетите мерки на работното място и в града?

Независимо от обстоятелствата, с които трябваше трябваше да се сблъскаме заради  covid  последните години, те не бяха пречка за никого да отиде на басейн и да се забавлява. Разбира се, бяха взети необходими мерки като дезинфекция на работнито място и носене на предпазна маска с цел ограничение от разпространението на вируса. 

Имаше ли според теб спад в туристическия сезон?

Накрая на лятотото имах възможността да посетя мои мечтани дестинации. Именно тогава забелязах, че няма осезаем спад на туристическия сезон.  За всеки един от нас пътуването и виждането на чуждата култура е едно безценно преживяване, което обогатява нашите знания. 

С какво ще запомниш най-вече лято 2021?

Лято 2021 го свързвам с безброй усмивки , щастливи мигове и нови запознанства. През цялото време бях заобиколена от лъчезарни колеги, които ме заредеждаха с позитивнa енергия.

Какво ще посъветваш хората, които заминават тази година или се чудят дали да се впуснат в лятното приключение Work and Travel?

Моят съвет към всички, които все още не са се впуснали в това уникално приключение, е да грабнат възможността и да го направят!