По-различната Work and Travel програма

ПИСМО ОТ НАС

На прага на новия сезон с гордост мога да заявя, че през изминалите години предлаганата от нас програма Work and Travel USA непрекъснато се развиваше и подобряваше. Днес мога съвсем спокойно да твърдя, че това вече е една изцяло завършена услуга, която напълно отговаря на нуждите на съвременния студент.

Когато стартирахме през 2008 г, предизвикателствата, пред които бяхме изправени, бяха значителни. След промените, които Департаментът на САЩ въведе след 2011 г, елиминирайки некоректни работодатели и работни оферти, неотговарящи на новите изисквания, Work and Travel USA стана още по-популярна и по-сигурна студентска програма. Изпращахме нашите клиенти отвъд океана значително по-спокойни. Поддържахме връзка с тях през цялото лято. Предизвикателства не липсваха, но спонсорите ни съдействаха по-усилено и можехме да защитаваме по-адекватно правата на студентите в САЩ.

Освен че се затвърдихме като Агенция №1 за работни оферти, се доказахме и като Агенцията, която е със студента от записването, по време на престоя му в САЩ, до завръщането му в родната страна. Това беше целта ни през онези години – да дадем на студентите по-голяма сигурност и по-добро обслужване, от които самите ние сме имали нужда, когато сме били на студентска програма в САЩ.

Така през 2016 г. се роди идеята за създаване на първия и единствен по рода си до момента български студентски център в CAPE COD – J1 HotSpot. И както всяка блестяща идея, тази се зароди в рамките на секунди и още на следващия ден екипът ни работеше върху новия проект за отварянето на офис на Cool Travel в Щатите. Това беше най-вълнуващият момент до сега от създаването на нашата Агенция за студентски и младежки програми, защото с него белязахме еволюцията на Work and Travel програмата. Избрахме най-горещата точка за студентите – CAPE COD, MA. И така, през лятото на 2016 г. ги последвахме зад океана.

След това лято Cool Travel вече не е същата агенция, Work and Travel програмата не е същата, студентите не са същите. Те заминават много по-информирани и сигурни от когато и да било, а ние сме по-спокойни. Усилията ни през всичките години добиха смисъл и го четем в очите на клиентите си, когато се завърнат. Няма невъзможни неща и това се стремим да предадем на участниците – WAT USA не е просто преживяване на 4 месеца в чужбина, това е изживяване, което трябва да се случи по възможно най-добрия начин, като се насладиш на това време максимално, работейки на най-сигурното работно място, срещайки приятели от цял свят, посещавайки най- желаните дестинации в САЩ .

Убеден съм, че Work and Travel 2021 предстои да бъде един динамичен и вълнуващ за всички ни сезон.

Пожелавам ви приятно четене!
Петър Пантов
Управител

кои сме ние?

Cool Travel вече 10 години предлага младежки и студентски програми в партньорство с различни организации от целия свят!За годините, през които сме на пазара, се наложихме като доверен и сигурен партньор.

Още пристъпвайки прага на офисите ни, ще те спечелим с приятелско отношение, ще ти дадем ценни съвети, защото всички сме минали по твоите стъпки, които ти предстои да направиш, и с желание вършим работата си, защото частички от сърцата ни останаха отвъд океана.

Ще сме до теб от първия въпрос до връщането на данъците ти след края на бригадата.

ГОДИНИ ОПИТ

ЗАПИСАЛИ СЕ СТУДЕНТИ

ПРЕЛЕТЯНИ В КМ.

ЗАЩО COOLTRAVEL Е АГЕНЦИЯ №1 ЗА WORK AND TRAVEL USA ОФЕРТИ В БЪЛГАРИЯ?

Богатството се крие в разнообразието. За нас е мисия всеки един студент да намери желаната работна позиция на мечтаното от него място.

Точно поради тази причина ние работим с няколко от най-големите спонсориращи организации, чрез които се стремим да предоставим най-голям избор от работни оферти, да достигнем възможно най-много локации за ТВОЕТО невероятно лято в САЩ.

Само CoolTravel има офис и в САЩ и ти помагаме на американска земя

Само тук можеш да заявиш своя WAT USA All-inclusive ® — пълен пакет услуги от записването ти до ексурзията ти в САЩ

Защото предлагаме различни варианти на плащане — разсрочено, без оскъпяване, или със специално финансиране

Защото ти помагаме с транспорт до квартирата, както и за американска SIM карта и интернет

Защото можем да изпратим теб и приятелите ти, при това на преференциални цени

Защото сме позитивни, отзивчиви и лоялни, но най-вече защото сме професионалисти

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.