ЗА НАС ВХОД КОНТАКТИ Търсене в сайта Студентски бригади САЩ 0887 928 872 sofia@cooltravel.bg
facebook


ABOUT US

Куул Травел България е агенция за младежки и студентски програми, която от създаването си през 2008 година до сега се наложи като една от най-сериозните компании в тази сфера на дейност. Доказателсво са множеството доволни клиенти през годините. Те са естествен резултат от усилена работа, професионализъм и перфектно обслужване, както и в следствие на доверените ни партньорски взаимоотношения с множество организации, както в България и САЩ, така и в целия свят.

Work and Travel USA
Work and Travel USA?  Чудиш се какво е това? Това е най-готината и сигурна студентска програма в света! Сещаш ли се как твои приятели или познати са разказвали за преживяванията си в САЩ? Нямаш такива приятели? Тогава бъди първият в твоята компания и после разкажи за това как си посетил Ниагара, Статуята на свободата, Гранд Каньон или Холивуд, как си хранил катериците в парка или си помогнал на семейство патици да пресекат  голям булевард и безброй други преживявания.

Не губи време!!! Записванията за Work and Travel USA 2017 вече започнаха очакваме те в нашите офиси, за да ти покажем най-добрите работни оферти за твоето лято!АКТУАЛНО

На 13.12 и 14.12 - София и 16.12 и 17.12 - Варна ще се проведе най-дългоочакваната среща с американски работодатели за 2017 година!
Запази си място до 30.11 в офис на Куул Травел за най-колоритния град в Cape Cod - Provincetown!  Местата са ограничени!
 


 

Запиши се за Work and Travel USA на най-сниката цена!

Вече можете да се запишеш за програмата Work And Travel USA - най-популярната студентска бригада, на най-ниската цена! Не губи, време възползвай се сега! Заповядай в офис на Куул Травел и изживей своето незабравимо американско лято!


COOL TRAVEL стъпи на Американска земя!!!


Горди сме да обявим, че ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТСКИ ЦЕНТЪР В САЩ отвори врати през лято 2016 в емблематичния за нас Провинстаун, щата Масачузетс и с това започна нова ера в обслужването на клиентите ни! Студентският център е твоят дом далеч от дома. Това е мястото, където можеш да разчиташ на някого в непозната държава и този някой е българин! Нашите професионалисти ще ти помогнат да излезеш от културния шок и ще бъдат твоя опора  в приобщаването към живота на американска земя.

  

Не забравяй, Cool Travel е агенция №1 за работни оферти в България, а избора на най- добрата е гаранция за незабравимо лято!WORK & TRAVEL USA ISIC КАРТИ TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2017! Запишете се на най-нискките зцени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! Само с Cool Travel можеш да върнеш данъците си от САЩ в МАКСИМАЛЕН размер и да платиш програмната си такса за WAT 2017 лесно и сигурно, без да губиш време. 


2008-2017, Всички права запазени.
Web design & SEO: VarnaWeb.bg