Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / Блог / Хороскоп по щати

Хороскоп по щати

Пабло за Хороскопите

Звездите му го говорят


ОВЕН

Хвърляш се с рогата напред, а после му мислиш. Градовете, които никога не спят, те привличат като студентска вечер в Плаза. Е, в NY, Las Vegas, L.A. и Miami няма Плаза, но животът кипи и те иска! Събирай багажа! Ще се обменяш в щатите New York, Nevada, California, Florida.

ТЕЛЕЦ

Естет си по природа, не може да ти се отрече! Пабло знае, че обичаш красивите колежки, вкусната храна и да ходиш по къмпинги. Красивите жени са рядкост сред американките, но вкусна храна и красива природа ще намериш в Alaska, Montana, Wyoming, Arizona. P.S. Гледал си Into the Wild и знаеш къде са Yellowstone и Grand Canyon.


БЛИЗНАЦИ

Независим си, но Пабло знае, че не си въздух под налягане. Обичаш разнообразието. Интелигентен тип си – биха те приели в Harvard, MA. Можеш да бъдеш учтив като англичанин в Мaine или луд като мексиканец в South Carolina. Знаеш, че Mount Rushmore в South Dakota не е природен феномен и че името на щата Kentucky не идва от KFC, а обратно.

РАК

Чувствителен си и обичаш спокойствието и уюта. Щати като Wisconsin, Ohio, Michingan и Pennsylvania ще бъдат перфектният дом за теб през лятото. Пабло знае, че Дядо Стефчо те е учил на романтика, затова трябва да заведеш гаджето на красиво островче като Put-in-Bay, Ohio.

ЛЪВ

Ти си грандоманче и Пабло знае това. Страшен чаровник си и харесваш разкоша и великолепието. Където и да е тузарско, ти си там! Пабло ще ти е личен гид в лукса на Hawaii, ще разцъкате молчетата в New Jersey и ще завършите в някое казино в Atlantic City. Ти си кинг!

ДЕВА

Пабло ще ти каже, че девиците са като еднорозите. С девите обаче няма нужда да те приземяват, защото са супер земни същества. Разумни са и са дейни. Ще ти хареса в Washington, D.C. на по Starbucks с Обама, да си Sleepless от работа в Seattlе, да обикаляш Streets of Philadelphia. Пабло знае, че колежката, от която приписваш в университета, също е Дева заради аналитичните им умове.

ВЕЗНИ

Човече, Пабло се затрудни с теб! Ама ти все си на кантар – дали да е планина, или море....дали да ти е гот, или да се разцепиш от спане. Ама пък си готино парче, чуваш петела и след мнооооогоо мислене си избираш най-яките местенца. Ще си купонясваш в Block Island, Rhode Island, ще ти се напълни окото в Moab, Utah и ще релаксираш с глътка(или няколко) в Jack Daniel Distillery в Lynchburg, Tennessee.

СКОРПИОН

Движи го страстта към приключенията, дивото, непознатото. Впуска се с пълна сила в новите преживявания. Отдалечен щат или регион ще бъдат интересен обект, защото обича да изследва далеч от отъпканите пътеки и препълнените с туристи места. Спокойно ранчо в Montana, с гледка към планината, дивите реки на Colorado за рафтинг или скачане с парашут във Florida. Disneyland, Universal Studio и Hollywood, оранжевата пустиня на Nevada - всичко, което вдига адреналина и отваря съзнанието към нови преживявания!

СТРЕЛЕЦ


Направо застреля кьоравото с тая бригада, човече! Пабло ти го признава, че попадна право в целта с щата на офшорките Delaware, американският Слънчев бряг – Ocean City, Maryland и дивото Wildwood, New Jersey. Като типичен стрелец отстреля с един куршум два заека – хем си печеш дупе на Атлантическия океан в Rehoboth Beach, хем къртиш стотака.

КОЗИРОГ

На вид скромен и дисциплиниран, но Пабло знае, че си луд! На тебе ти дай чукари, паркове и природа – да се катериш като козичка и да си свиркаш с устичка. Мятай се в Yellowstone при бизоните и не му мисли много. И Aspen ти е близо, и Grand Canyon, и Death Valley ..абе това е твоят рай!

ВОДОЛЕЙ

Хей, водолей! Отиди и си налей огромна доза приключения, веселби и ексцентричност в Ocean City или Provincetown.. Хм, всъщност Пабло не би се осмелил да даде съвет точно на теб – човек с независим дух! Ти си непредвидим и дестинации като Las Vegas, Miami и L.A. ще съвпаднат прекрасно с гениалния ти ум. Ти си иноватор, действай тук и сега!

РИБИ

Мечтател по природа, обичаш приключенията и живееш в свой собствен свят. Както ти, така и Пабло знаете, че няма невъзможни неща! Небостъргачите в Chicago и New York, каньоните в Utah, къмпингите в Colorado, сиянията в Alaska, западното крайбрежие в California – всичко това те очаква, а ти знаеш, че където и да отидеш, няма да останеш разочарован, защото знаеш КАК и МОЖЕШ да се насладиш ИСТИНСКИ на всичко! Все пак си всестранно развита личност.


Виж всички
WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2019, Всички права запазени.