Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ 0887 928 872 service@cooltravel.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / Блог / Странни сексуални закони в САЩ

В страната на неограничените възможности гражданите и пришълците са длъжни да спазват закона. Е, ето някои правила, които са меко казано странни!

1. Във Florida специален закон забранява неомъжена жена да парашутира в неделя – в противен случай я грози арест, глоба и/или затвор. Също е забранено да правиш секс с таралеж...явно има хора, на които им е хрумвала подобна идея.
2. В California държат на сигурността! Задължително е ползването на презерватив при секс със забележи! – Сатаната!!! А в Walnut, CA е забранено мъжете да се обличат като жени. За да го направят, трябва да получат специално разрешение от шерифа.
3. Бъди внимателен в South Carolina! Ако там обещаеш на жена да се ожениш за нея и тя спи с теб, женитбата трябва да се състои!
4. В Colorado е забранено да се целува спяща жена. Освен това е забранено на женен мъж да целува жена си в неделя.
5. Изневярата е забранена в щата New York.
6. В Tennessee не е позволено жена да покани мъж на среща. А на учениците е забранено да се държат за ръце в училище.
7. В щата New Jersey флиртуването е незаконно.
8. В Mississippi е незаконно да учиш другите какво е полигамия. Изневярата и сексът преди брак се наказват с глоба от 500$ или 6 месеца затвор.
9. В щата Iowa целувките може да са с продължителност до 5 минути. Мъже с мустаци не трябва да целуват жени на публични места. Освен това им е забранено да пият повече от 3 глътки бира докато лежат в леглото!!!
10. В Minnesota не е позволено да спиш гол при температури между -10 градуса и 23 градуса. На мъжете е забранено на правят любов с жените си, ако имат лош дъх.Виж всички
WORK AND TRAVEL USA ISIC КАРТИ TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2018! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! Само с Cool Travel можеш да върнеш данъците си от САЩ в МАКСИМАЛЕН размер и да платиш програмната си такса за WAT 2018 лесно и сигурно, без да губиш време. 


facebook
2008-2018, Всички права запазени.