Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / Блог / Странни сексуални закони в САЩ

Странни сексуални закони в САЩ

В страната на неограничените възможности гражданите и пришълците са длъжни да спазват закона. Е, ето някои правила, които са меко казано странни!

1. Във Florida специален закон забранява неомъжена жена да парашутира в неделя – в противен случай я грози арест, глоба и/или затвор. Също е забранено да правиш секс с таралеж...явно има хора, на които им е хрумвала подобна идея.
2. В California държат на сигурността! Задължително е ползването на презерватив при секс със забележи! – Сатаната!!! А в Walnut, CA е забранено мъжете да се обличат като жени. За да го направят, трябва да получат специално разрешение от шерифа.
3. Бъди внимателен в South Carolina! Ако там обещаеш на жена да се ожениш за нея и тя спи с теб, женитбата трябва да се състои!
4. В Colorado е забранено да се целува спяща жена. Освен това е забранено на женен мъж да целува жена си в неделя.
5. Изневярата е забранена в щата New York.
6. В Tennessee не е позволено жена да покани мъж на среща. А на учениците е забранено да се държат за ръце в училище.
7. В щата New Jersey флиртуването е незаконно.
8. В Mississippi е незаконно да учиш другите какво е полигамия. Изневярата и сексът преди брак се наказват с глоба от 500$ или 6 месеца затвор.
9. В щата Iowa целувките може да са с продължителност до 5 минути. Мъже с мустаци не трябва да целуват жени на публични места. Освен това им е забранено да пият повече от 3 глътки бира докато лежат в леглото!!!
10. В Minnesota не е позволено да спиш гол при температури между -10 градуса и 23 градуса. На мъжете е забранено на правят любов с жените си, ако имат лош дъх.Виж всички
WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2019, Всички права запазени.