Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / За нас

За нас

Cool Travel Bulgaria e агенция, която организира студентски и младежки програми. Основана е през месец ноември 2008 година като партньор на една от най-големите американски агенции за културен обмен. Партньор на още над 20 организации и фирми в целия свят, агенцията предлага разнообразни и достъпни за всеки програми: световноизвестната младежка програма за културен обмен на студенти Work and Travel USA; Агенцията предлага и Образование в чужбина и Езикови курсове. Cool Travel Bulgaria предлага и услугите Tax Refund USA, UK; самолетни билети и всички видове застраховки; издава картите ISIC.

Cool Travel e агенция, която залага на качеството на услугите, които извършва. Да работим организирано и оптимално, в полза на клиента, е ключът към нашия успех. Това ни дава тласък към нови идеи, нова вълна ентусиазъм, както и по-голяма мобилност. Благодарение на постоянния диалог, който водим с нашите клиенти, те чувстват сигурност, удобство и спокойствие. Нашите служители са дългогодишни участници в програмата WAT USA, готови да предоставят на клиентите ни силата, нюха и красотата на американския модел на обслужване в България.

Ние силно вярваме, че чрез нашите програми предлагаме възможност на младото поколение да придобие професионално развитие и глобален опит. Вярваме също, че всеки млад човек заслужава да пътува, да учи и да се развива; да се среща и запознава с различни хора; да гради приятелства с представители на други култури и да има възможност да се издържа сам. Нашата мисия е да окуражим българските младежи да се възползват от изключителното предимство на програмите за международен културен обмен и стажове в чужбина. Нашите програми са разнообразни и са структурирани по начин, който ги прави подходящи за всички младежи, които са готови да превземат нови хоризонти, да създадат нови приятелства и да придобият чуждестранен професионален опит.
WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.