Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ 0887 928 872 service@cooltravel.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / За нас

Cool Travel Bulgaria e агенция, която организира студентски и младежки програми. Основана е през месец ноември 2008 година като партньор на една от най-големите американски агенции за културен обмен. Партньор на още над 20 организации и фирми в целия свят, агенцията предлага разнообразни и достъпни за всеки програми: световноизвестната младежка програма за културен обмен на студенти Work and Travel USA; Агенцията предлага и Образование в чужбина и Езикови курсове. Cool Travel Bulgaria предлага и услугите Tax Refund USA, UK; самолетни билети и всички видове застраховки; издава картите ISIC.

Cool Travel e агенция, която залага на качеството на услугите, които извършва. Да работим организирано и оптимално, в полза на клиента, е ключът към нашия успех. Това ни дава тласък към нови идеи, нова вълна ентусиазъм, както и по-голяма мобилност. Благодарение на постоянния диалог, който водим с нашите клиенти, те чувстват сигурност, удобство и спокойствие. Нашите служители са дългогодишни участници в програмата WAT USA, готови да предоставят на клиентите ни силата, нюха и красотата на американския модел на обслужване в България.

Ние силно вярваме, че чрез нашите програми предлагаме възможност на младото поколение да придобие професионално развитие и глобален опит. Вярваме също, че всеки млад човек заслужава да пътува, да учи и да се развива; да се среща и запознава с различни хора; да гради приятелства с представители на други култури и да има възможност да се издържа сам. Нашата мисия е да окуражим българските младежи да се възползват от изключителното предимство на програмите за международен културен обмен и стажове в чужбина. Нашите програми са разнообразни и са структурирани по начин, който ги прави подходящи за всички младежи, които са готови да превземат нови хоризонти, да създадат нови приятелства и да придобият чуждестранен професионален опит.
WORK AND TRAVEL USA ISIC КАРТИ TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2018! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! Само с Cool Travel можеш да върнеш данъците си от САЩ в МАКСИМАЛЕН размер и да платиш програмната си такса за WAT 2018 лесно и сигурно, без да губиш време. 


facebook
2008-2018, Всички права запазени.