Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта

Вие сте в: Начало / INTERSHIP USA / BUSINESS / HOSPITALITY Internship and Trainee Programs USA

BUSINESS / HOSPITALITY Internship and Trainee Programs USAКой може да участва?


• Aктивни студенти
Участници, завършили семестриално преди по-малко от 12 месеца
Участници, имащи стаж по специлаността не по-малко от 5 години
От добро до перфектно ниво на английски език


Какви са необходимите документи:

Лична карта за записване
СV на английски език върху наша бланка
Валиден международен паспорт
Снимки за виза - размер 5х5 - 2 бр на хартия и дигитален вариант


Колко струва?

Цената на програмата зависи от продължителността и и това дали сам ще си търсиш работа или ние ще ти намерим. Заповядай в някой от офисите ни и нашите консултанти ще ти дадат точната цена.

Какво ще работя ?


Бизнес мениджмънт и финанси – Рекламни агенции, ИТ компании, финасови институции, фирми за маркетингови проучвания
Туризъм – Хотели и резорти, ски коплекси, ресторанти, туристически агенции


Спонсорът

Държавният Департамент на САЩ e основен инициатор на идеята Internship & Trainee и е лицензирал различни американски организации,които да предлагат програмата в целия свят. Тези спонсорски организации са наши партньори, които от своя страна имат връзка с работодателите, които предлагат своите работни оферти. Освен това спонсорите са отговорни за вас през целия ви престой в САЩ. Те поддържат данните за вашия статус към Държавния департамент от пристигането ви до напускането на страната. При възникване на проблем спонсорът е насреща24/7, за да може адекватно да отреагира на вашите проблеми и въпроси. Всеки участник преди заминаването си за САЩ е задължен да присъства на ориентация към съответния спонсор. В тази ориентация ще получи инструкции за това какво трябва да се направи след пристигането в САЩ (Check in SEVIS).

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ COOL TRAVEL ПОДДЪРЖА КОНТАКТ СЪС СВОИТЕ УЧАСТНИЦИ НЕ САМО ДОКАТО СА ВСЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ, НО ДОКАТО СА И В САЩ. По този начин те имат възможност да се обръщат към нас за всичко на специални 24/7 телефони и да ни информират за възникнал въпрос или проблем. Ние сме на мнение, че е по-лесно да се обясни един такъв възникнал проблем на български, отколкото на английски език. Затова сме насреща с 24 часова телефонна линия и по време на вашия престой в САЩ.

Посолството

Документите, които посолството изисква от теб са:


Работна оферта
Студентска книжка
Уверение
Международен паспорт
TNT Товарителница


Не забравяй, че Cool Travel Bulgaria безплатно ще:

Предостави пълен комплект документи за кандидатстване за J-1 visa
Попълни неоходимите документи за интервю в Американското посолство
Внесе документите за кандидатстване за J-1 виза в посолството
Проведе пробно интервю с всеки участник на английски език преди интервюто, с цел да го подготви максимално за обстановката в Американското посолствоКакво преставлява интервюто в US Embassy за J-1 visa?


 Може би това е едно от най-напрегнатите, драматични, истерични и забавни преживявания. Изнервящото е, че когато застанеш срещу сграда, изчаквайки да те поканят вътре, има много като теб студенти – някои от които вече са ходили на интервю през изминалите години. Слушаш за безпричинно отказване на виза и усещаш как кръвното ти налягане се покачва, как се отваря една дупка под краката ти и започваш да си мислиш, че цялата ти програма и лято пропадат в нея. Но разбира се, не трябва да позволяваш такива разговори около теб и легенди да те дисбалансират. Защото визата ти няма да бъде отказана, ако ти самият не дадеш повод за това. Така че игнорирай абсолютно всякакви слухове и се довери на себе си!Най- добрата рецепта е взети изпити,самоовереност и добро ниво на английски език.
 Охраната на Американското консулство e около сградата постоянно. Нямаш право да правиш снимки. Това е сграда с абсолютен контрол и след като отидеш в САЩ сам ще се убедиш, че това е страните с най-засилената охрана по летищата и националните обекти. 
 Охраната ще покани тази група, която е наред да влезе в посолството.Ще изчакаш пред гише, където любезна жена/ любезен мъж ще ви поиска документ за самоличност – това може да бъде само и единствено личната ви карта. След като минеш тази проверка, ще те поканят да влезеш в сграда.Там ще минеш през детектор за метал. Така че ако носиш допълнителен багаж с теб, ще се наложи да го оставиш при тях и на връщане ще си го получиш. След като минеш охраната, ще излезеш към една страхотно поддържана алея и ще се пуснеш по нея, и така тя ще те отведе към същинската сграда на Посолството, където ще протече интервюто. До тук си забравил за какво отиваш и докато си помислиш как ще протече самото интервю, то вече е протекло. Като влезеш в сградата, тя ще ти напомни на банка с гишета и чакалня. На входа си представяш отново документа за самоличност. Ще ти вземат електронни пръстови отпечатъци. Влизаш и сядаш и си чакаш реда. Когато ти кажат името, отиваш на гишето, откъдето ти е произнесено името и интервюто започва. Ще ти ще ти прегледат комплекта документи, които ти си представил и Cool Travel, оформил и изпратил в посолството и ще ти зададат няколко въпроса. След това ще ти кажат да очакваш визата си по TNT до няколко дни на посочен от теб адрес. И това е. Вече официално можеш да отидеш в Америка.


Застраховка       

Всеки участник в Intership and Trainee USA има медицинска застраховка с покритие $100 000, чийто период на валидност препокрива периода, отбелязан на DS 2019 (работният период). Застраховката е по изискване на Департамента на САЩ и е включена в цената на програмата. При възникнал инцидент има 24 часов телефонен номер, изписан на полицата, за да се свържете със застрахователя по програмата.

WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.