Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта

Вие сте в: Начало / ISIC / Какво е ISIC карта и как да я получа?

Какво е ISIC карта и как да я получа?Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Право на издаване и притежание на картата имат:

• Студенти редовно обучение (вкл. студенти в чуждестранни университети и студенти магистърска степен)
Докторанти, специализанти, стажанти и редовни аспиранти към съответния ВУЗ

Необходими документи за издаване на картата:

За студенти в България:
Актуално уверение от учебното заведение (ако желаеш картата ти да има БДЖ стикер за 50% отстъпка) или оригинална студентска книжка с копие от първа страница и копие от страницата с последен заверен семестър (без БДЖ стикер)
Лична карта или паспорт
Актуална снимка (паспортен, хартиен формат)

За студенти, учaщи в чужбина:
Оригинал и копие на съответния документ, удостоверяващ статуса на студент редовно обучение, издаван от учебното заведение
Лична карта или паспорт
Актуална снимка (паспортен, хартиен формат)

Валидността на ISIC картите за намаления е от 01 септември до 31 декември следващата година (примерно: от 01.09.2016г. до 31.12.2017г.)
Цена на картата: 15.00 лв

Защо да си извадя ISIC карта?

Преференциални цени при пътуване - важат както за самолетни, така и за автобусни билети, пътуване с БДЖ (ако имате необходимия стикер), отстъпки при настаняване в хотели и др.
Над 1 500 обекта с намаления в България! Отстъпки за забавления, пазаруване, хапване, спорт, красота и здраве, комуникации, услуги и др.
Над 40 000 обекта с намаления по света! Музеи, културни и исторически забележителности, галерии, кина и театри, ресторанти и др заведения са само част от обектите, където можеш да ползваш студентското си намаление!

Можеш да вземеш своята ISIC карта САМО за 10 МИНУТИ във всеки офис на Cool Travel в цялата страна!
WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.