Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта


Какво е WAT?

Какво е WAT USA (Work and Travel USA)?

#ЯКАТА БРИГАДА

Work and Travel USA 1
WAT USA( Work and Travel USA) е студентска програма, която ти позволява да работиш 4 месеца в САЩ +1 месец, за да обиколиш топ резорти, като Хавай или Лас Вегас. Или както ние го наричаме #якатабридата + #якотопътуване те очакват! Сега е момент да сбъднеш мечтите си и да посетиш всички места, които си гледал само по филмите! Заплащането е на час, а работата е в сферата на туризма в курортните градчета.
Work and Travel USA е най-яката и сигурна програма в света. Всяка година заминават около 7-8 хиляди студенти само от България, а от цял свят са между 80 и 100 хиляди.
Програмата ти предоставя уникална възможност да опознаеш различни култури, да подобриш значително английския си, да създадеш много нови приятелства с хора от всички краища на света и да пътуваш на друг континент което те обогатява за цял живот! Всичко събрано заедно е ОПИТ. Много ценен опит, който няма как да придобиеш, ако не загърбиш страховете си и не се впуснеш в най-голямото приключение в живота си! Не се притеснявай от това че не знаеш добре английски език или че не си пътувал в чужбина! Ние ще ти предложим всякакви оферти – с изисквания от ниско до перфектно ниво на английски език и ще ти помогнем докато си там. Загърби страховете си и изживей НАЙ-ЯКОТО лято!
 

КОИ СМЕ НИЕ

Cool Travel вече 10 години предлага младежки и студентски програми в партньорство с различни организации от целия свят! За годините, през които сме на пазара, се наложихме като доверен и сигурен партньор. Още пристъпвайки прага на офисите ни, ще те спечелим с приятелско отношение, ще ти дадем ценни съвети, защото всички сме минали по твоите стъпки, които ти предстои да направиш, и с желание вършим работата си, защото частички от сърцата ни останаха отвъд океана. Ще сме до теб от първия въпрос до връщането на данъците ти след края на бригадата.

НИЕ СМЕ С ТЕБ И ТАМ, ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА WORK AND TRAVEL USA

Work and Travel USA 2Можем гордо да се похвалим, че през 2016 година ОТКРИХМЕ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТСКИ ЦЕНТЪР в Cape Cod! Заедно с теб и ние стягаме куфарите през Май за да сме ти на една ръка разстояние. По този начин ще сме ти максимално полезни, както в България, така и на място по време на твоята бригада в САЩ. Консултантите ни в J1 HotSpot в Provincetown, Massachusetts, вече 3 лета помагат за безброй неща – от вземането ти от летището, запознанството ти с работодателя, намирането на квартира, колела, намалени, sim карти, до организиране на партита, посещаване на концерти, организиране на екскурзии и круизи и какво ли още не!

ЗАЩО COOL TRAVEL ПРЕДЛАГА НАЙ-МНОГО ОФЕРТИ? ЗАЩОTO СМЕ АГЕНЦИЯ №1 ЗА WORK AND TRAVEL USA ОФЕРТИ В БЪЛГАРИЯ!

Богатството се крие в разнообразието. За нас е мисия всеки един студент да намери желаната работна позиция на мечтаното от него място. Точно поради тази причина ние работим с няколко от най-големите спонсориращи организации, чрез които се стремим да предоставим най-голям избор от работни оферти, да достигнем възможно най-много локации за ТВОЕТО невероятно лято в САЩ.

ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ Е ЗАРОДИЛА ИДЕЯТА ЗА WORK AND TRAVEL USA?

Work and Travel USA 3Всички сме чували за възможностите, които Work and Travel USA предлага пред студентите, но някога замисляли ли сте се кое е дало началото на тази идея? Всъщност инициативата се е зародила още през 1961 година, когато Сенатор Дж. Уилиам Фулбрайт подписва указа, който създава лятната програма Work and Travel USA. Целта на програмата, която не се е променила още от създаването и преди повече от 57 години, е да се подобри взаимното разбирателство и уважението между народа на Съединените щати и хората, от другите държави по света. Само няколко години след указа, с който се създава програмата Work and Travel USA, Сенатор Фулбрайт дава и началото на известната и до днес студентска програма за обмен „Фулбрайт“ (the Fulbright Program). И двете студентски програми (Fulbright и Work and Travel USA) дават безброй възможности пред всички млади хора, които са готови да се впуснат в приключението на живота си!

КОЛКО ЧОВЕКА СЕ ВПУСКАТ В ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА WORK AND TRAVEL USA?

Когато решите да кажете „да“ на Work and Travel USA, вие със сигурност няма да сте сами. И тук не става въпрос само за нашата помощ. Програмата Work and Travel USA свързва повече от 100 хиляди студенти от над 100 държави, като в това число влизат и много български студенти. А когато всички млади хора пристигнат за своето лято в Америка, там ги чакат възможности от над 20 хиляди американски работодатели. Със сигурност Work and Travel USA е приключение и програма, която крие за вас много изненади, страхотни емоции, незабравими моменти, невероятно лято и пътувания до вълнуващи и нови места! Готов ли си за Work and Travel USA и #якатабригада + #якотопътуване?

WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.