Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта


Необходими документиЛична карта - необходима е при подписването на договора ти за участие в програмата и всички прилежащи към него анекси.
CV на английски език на COOL TRAVEL бланка - нужно е за твоето интервю за работна оферта и важи само ако си full program.
Уверение за настоящия семестър - 2 бр. Издава се от отдел "Студенти" в твоя университет и с него доказваш, че си студент редовно обучение към момента на записването си. Уверенията служат пред спонсориращата организация и пред Посолството на САЩ в България.
Снимки за виза - 2 бр. на хартия и дигитален вариант. Форматът е 5х5 см.
ВАЛИДЕН МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ - годността му трябва да е най-рано до ноември месец от годината на твоето участие в програмата - т.е. ако заминаваш за лято 2018, годността на паспорта ти трябва да е най-малко до ноември 2018. Ако нямаш издаден паспорт, най-добре задействай своята поръчка в областното управление на МВР, където си по постоянен адрес.
Студентска книжка - оригинал - изпраща се в Американското посолство след като си насрочен за визово интервю. Необходимо е дa имаш нанесени оценки и да е заверена за настоящия/следващия семестър.

WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.