Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта


ПосолствоКакво преставлява интервюто в US Embassy за J-1 виза?


Може би това е едно от най-напрегнатите, драматични, истерични и забавни преживявания. Изнервящото е, че когато застанеш срещу сграда, изчаквайки да те поканят вътре, има много студенти като теб – някои от тях вече са ходили на интервю през изминалите години. Слушаш за безпричинно отказване на виза и усещаш как кръвното ти налягане се покачва, как се отваря една дупка под краката ти и започваш да си мислиш, че цялата ти програма и лято пропадат в нея. Но, разбира се, не трябва да позволяваш такива разговори около теб и легенди да те дисбалансират. Защото визата ти няма да бъде отказана, ако ти самият не дадеш повод за това. Така че игнорирай абсолютно всякакви слухове и се довери на себе си! Най-добрата рецепта е взети изпити,самоувереност и добро ниво на английски език.
Охраната на Американското консулство e около сградата постоянно. Нямаш право да правиш снимки. Това е сграда с абсолютен контрол и след като отидеш в САЩ сам ще се убедиш, че това е страните с най-засилената охрана по летищата и националните обекти.Необхдими документи за кандидатстване за J-1 виза:

2 бр. снимки (5х5)  за виза и дигитален вариант - снимките трябва да са не по-стари от 6 месеца и да нямате издадена виза с тях.
Лична карта - ще ви е необходима в деня на интервюто, за да докажете своята самоличност
DS 160 confirmation sheet - необходим в деня на интервюто, за да докажете своя запазен час.
DS 2019 - оригинал на работно разрешително. Изпраща се от спонсориращата организация в САЩ до България. Без него насрочването на интервю за J1 виза е невъзможно.
DS 160 - попълнен онлайн формуляр за виза.
Работна оферта - на базата, на която е издадено работното ти разрешително. Препоръчително е да си запазнот много добре с условията по нея.
Студентска книжка - оригинал - препоръчително е да е заверена за следващия и/или настоящия семестър, както и да са нанесени всички текущи оценки.
Уверение от университета за редовно обучение за текущия семестър.
Валиден международен паспорт.
WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.