Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ 0887 928 872 service@cooltravel.bg Търсене в сайта

Вие сте в: Начало / Work and Travel USA / Защо с нас?• Защото Cool Travel е АГЕНЦИЯ №1 за Work&Travel оферти в България.

Защото само ние ИМАМЕ ОФИС в САЩ и нашите WAT агенти ще бъдат до теб и когато се забавляваш, и когато имаш нужда от помощ по време на цяяяяяялото лято.

Защото САМО в Cool Travel можеш да се възползваш от WAT USA All Inclusive – Новата програма на Куул Травел с която получаваш пълен пакет от услуги от записването ти до екскурзията в САЩ.

Защото можеш да платиш програмната си такса след като се върнеш от бригада, разсрочено без оскъпяване, с данъците си от САЩ или да се възползваш от специалното финансиране на нашите партньори от Уникредит Булбанк.

Защото докато другите агенции ти осигуряват само работна оферта, ние ти съдействаме и за намирането на квартира и транспорта от летището до нея, както и американска SIM карта с минути и интернет.

Защото предоставяме ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ цени и оферти за групови пътувания за теб и твоите приятели.

Защото сме позитивни и приятелски настроени, опитни и отговорни, различни, работим прозрачно, точно и ясно.


WORK AND TRAVEL USA ISIC КАРТИ TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2018! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! Само с Cool Travel можеш да върнеш данъците си от САЩ в МАКСИМАЛЕН размер и да платиш програмната си такса за WAT 2018 лесно и сигурно, без да губиш време. 


facebook
2008-2018, Всички права запазени.