Студентски бригади САЩ НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ phone 0887 928 872 mail service@cooltravel.bg Търсене в сайта


Защо с нас?• Защото Cool Travel е АГЕНЦИЯ №1 за Work&Travel оферти в България.

Защото само ние ИМАМЕ ОФИС в САЩ и нашите WAT агенти ще бъдат до теб и когато се забавляваш, и когато имаш нужда от помощ по време на цяяяяяялото лято.

 Защото само с COOL TRAVEL можеш да се явиш на всичките ни Интервюта за работа без да заплащаш допълнителни такси.

 Защото докато другите агенции ти осигуряват само работна оферта, ние ти съдействаме и за намирането на квартира и транспорта от летището до нея, както и американска SIM карта с минути и интернет.

Защото можеш да платиш програмната си такса след като се върнеш от бригада, разсрочено без оскъпяване или да се възползваш от специалното финансиране на нашите партньори от Уникредит Булбанк.

 Защото само в COOL TRAVEL, можеш да се възползваш от  WAT USA ALL INCLUSIVE – новата програма на COOL TRAVEL с която получаваш пълен пакет от услуги от записването ти до екскурзията в САЩ.

 Защото докато другите агенции ти осигуряват само работна оферта, ние ти съдействаме и за намирането на квартира и транспорта от летището до нея, както и американска SIM карта с минути и интернет.

Защото предоставяме ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ цени и оферти за групови пътувания за теб и твоите приятели.

Защото сме позитивни и приятелски настроени, опитни и отговорни, различни, работим прозрачно, точно и ясно.

WORK AND TRAVEL USA WORK AND TRAVEL USA ISIC CARD ISIC КАРТИ TAX REFUND TAX REFUND
Започва новият сезон Work and Travel 2019! Запишете се на най-нискките цени за #Якатабригада и вземете най-добрата оферта за вас! Тази година имаме над 300 работни позиции за Cape Cod. Не губи време, запиши се сега!!!

Международната студентска идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ твоя статут на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.  Вече си бил в САЩ на бригада?! В офис на Cool Travel можеш да кандидатстваш за възстановяване на данъците си от САЩ!


Студентски бригади САЩ facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.