Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

aspen meadows .

Аspen Meadows Resort - Cook

Тази работна позиция е в кухнята на ресторанта. Ще бъдеш готвач и ще отговаряш за заготовките и „плейтването“ на ястията. Не е толкова сложно, колкото звучи, и със сигурност ще се научиш в кратък срок на всички тънкости. Ако винаги си мечтаел да се изявиш като майстор-кулинар, то това е твоята позиция.

Работодател
Работна позиция
Локация
Град
Начало на работа 03.06.2024
Край на работа 30.09.2024

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $20
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $850 per month
Минимум часове работа 32-35
Допълнително възнаграждение Не
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Intermediate

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

Aspen Meadows Resort е луксозен хотел и конферентен център, сгушен в живописен кампус в Аспен, Колорадо. Известен със своята модерна архитектура и проектиран от всепризнатия Хърбърт Байер, курортът предлага спираща дъха гледка към планината Аспен, Аспен Хайлендс, Бътърмилк и Сноумас. За отбелязване е, че Aspen Meadows е признат за първокласен конферентен център и място за събития, разполагащ с над 22 000 квадратни фута гъвкаво пространство за срещи. Мястото включва бални зали, конферентни зали и външни зони, където се провеждат разнообразни конференции, корпоративни уединения и социални събирания. Курортът е удобно разположен близо до центъра на Аспен и дейности на открито като ски и туризъм.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.