Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

aspen meadows .

Aspen Meadows Resort - Busser

Това е една от най-предпочитаните работни позиции, поради най-различни причини. Основната ти задача е да помагаш на сервитьорите и барманите в ресторанта, а за това съответно получаваш tips (бакшиши). Работата е динамична и дава възможности за срещи с нови хора и ежедневно практикуване на английския език.

Работодател
Работна позиция
Локация
Град
Начало на работа 03.06.2024
Край на работа 30.09.2024

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $20+ tips
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $850 per month
Минимум часове работа 32-35
Допълнително възнаграждение ДА
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Advanced

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

Aspen Meadows Resort е луксозен хотел и конферентен център, сгушен в живописен кампус в Аспен, Колорадо. Известен със своята модерна архитектура и проектиран от всепризнатия Хърбърт Байер, курортът предлага спираща дъха гледка към планината Аспен, Аспен Хайлендс, Бътърмилк и Сноумас. За отбелязване е, че Aspen Meadows е признат за първокласен конферентен център и място за събития, разполагащ с над 22 000 квадратни фута гъвкаво пространство за срещи. Мястото включва бални зали, конферентни зали и външни зони, където се провеждат разнообразни конференции, корпоративни уединения и социални събирания. Курортът е удобно разположен близо до центъра на Аспен и дейности на открито като ски и туризъм.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.