Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

aspen meadows .

Aspen Meadows Resort - Housekeeper

Отговорността на тази работна позиция е поддържането на чистотата в хотелските стаи. Добре е да знаеш, че ако си вършиш старателно задачите в тази позиция, можеш да получиш и допълнителнo tips (бакшиши). Американските туристи умеят да оценят качеството на престоя по време на почивката си. Постоянният график, който имат housekeeper-ите, е прекрасна възможност за започването на втора работа на пълно работно време

Работодател
Работна позиция
Локация
Град
Начало на работа 03.06.2024
Край на работа 30.09.2024

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $20
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $850 per month
Минимум часове работа 32-35
Допълнително възнаграждение ДА
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Intermediate

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

Aspen Meadows Resort е луксозен хотел и конферентен център, сгушен в живописен кампус от 40 акра в Аспен, Колорадо. Известен със своята модерна архитектура и проектиран от всепризнатия Хърбърт Байер, курортът предлага спираща дъха гледка към планината Аспен, Аспен Хайлендс, Бътърмилк и Сноумас. За отбелязване е, че Aspen Meadows е признат за първокласен конферентен център и място за събития, разполагащ с над 22 000 квадратни фута гъвкаво пространство за срещи. Мястото включва бални зали, конферентни зали и външни зони, където се провеждат разнообразни конференции, корпоративни уединения и социални събирания. Курортът е удобно разположен близо до центъра на Аспен и дейности на открито като ски и туризъм.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.