Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

Space Needle

Space Needle - Customer Assistant

Space Needle е наблюдателна кула в Сиатъл, Вашингтон. Смятан за икона на града, той е определен за забележителност на Сиатъл. Space Needle разполага с наблюдателна площадка на 520 фута (160 m) над земята, предоставяща гледка към силуета на центъра на Сиатъл, Олимпийските и Каскадните планини, планината Рение, планината Бейкър, залива Елиът и различни острови в Пюджет Саунд.

Позицията е свързана с обслужване на клиентите в Space Needle – сърцето на Сиатъл! Задълженията на тази позиция могат да се променят всеки ден – но винаги ще се въртят около отличната грижа за нашите Гости! Задълженията ще варират от продажба на билети, поздравяване на гости, правене на снимки, сканиране на билети, отговаряне на въпроси, работа с каса в нашия магазин за подаръци, почистване или складиране на рафтове. Но всяко задължение е от решаващо значение, за да се гарантира, че гостите  ще имат изживяване веднъж в живота!

Работодател
Работна позиция
Тип интервю
Локация
Град

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $18.69
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $200 на седмица
Минимум часове работа 40+
Допълнително възнаграждение ДА
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Upper Intermediate

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.