какво е wat all-inclusive

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА НАЙ-НОВА ПРОГРАМА ЗА БРИГАДА В САЩ

А ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ВЕЧЕ?

Бригада в Америка – сбъдната мечта на всеки студент

Нашата цел винаги е била да сме иновативни и да улесним студентите преди и по време на бригадата в Америка. Заради това тази година създадохме пакет “Work and Travel All Inclusive” – това е пакет от услуги, който обхваща цялата ти бригада в Америка от записването до екскурзията ти след работния период.

С този пакет ти ще се чувстваш максимално улеснен и сигурен по време на твоята бригада в Америка!

какво включва пакета wat ‘all-inclusive’?

1. Работна оферта за твоята бригада в Америка в ТОП дестинация в страната

2. Транспорт от летището до квартирата

ще ти осигурим транспорт от летището до адреса на твоята квартира. По този начин ти и твоите родители ще си спестите доста въпроси и притеснения около бригадата в Америка: Как ще стигна до квартирата? Ако ми закъснее полетът…? Как ще се оправя до автогарата? Ами ако хвана погрешния автобус? И т.н.

3. Американска Sim Card

още преди да заминеш за твоята бригада в Америка, ще можеш да си вземеш сим карта с включени безплатни минути към Европа и Интернет. По този начин твоите родители ще имат връзка с теб от самото начало и ти няма да се притесняваш, ако трябва да се обадиш на някого веднага след като пристигнеш!

4. Транспорт до Social Security Administration

след като пристигнеш за твоята бригада в Америка, ние ще ти осигурим транспорт до администрацията, където задължително трябва да подадеш документи за номер на социална осигуровка, след това ще те върнем обратно в квартирата ти, без да се луташ по спирките в търсене на автобуси и информация как да попълниш формулярите.

5. SUMMER SUPPORT

ще бъдем с теб през цялото лято и твоята бригада в Америка, ще ти помагаме във всички ситуации, с които се сблъскаш.

6. FUN and Cultural Events

основната цел на тази бригада в Америка е културният обмен. Затова ние организираме редица мероприятия – Beach day, BG Party, Bon Fire и т.н, с които твоето лято ще стане разнообразно и ще можеш да се забавляваш след дългия работен ден.

7. Екскурзия

Cool Travel организира екскурзии в края на бригадата в Америка, a ти ще можеш да си подсигуриш място както на EAST COAST трипа, така и на WEST COAST трипа още от България! За повече информация относно екскурзиите, моля свържи се с наш консултант.

ВИЖТЕ ТЯХНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ – СПОДЕЛЕНО…

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Гергана,
северна каролина

“Тук определено е прекрасно място да работиш, да живееш или просто да дойдеш на ваканция”

Запознаваме ви с Гергана, която реши да избере бригада в Америка в Северна Каролина – щат, разположен на източното крайбрежие на Атлантическия океан. Предимствата на този щат за бригада в Америка са възможностите за работа с ниско ниво на английски език, високото заплащане, климатът, подобен на този в България, и много удобната локация.

Provincetown – едно страхотно малко, кокетно градче, изглеждащо точно като от филм – страхотно място за бригада в САЩ. Смело мога да кажа, че ми напомня за Несебър, много уютно.

Най-зашеметяващото от градчето е гледката от паметника на пилигримите… не може да се опише с думи! Също така и филмовите и музикалните фестивали, които видяхме по време на бригадата в САЩ, са супер атрактивни и забавни.

Гергана

Отзив на живо

Драгомир,
Аляска

“Нямам любимо място там, защото навсякъде, където отидеш, си заобиколен от красиви места.”

За всички, които искат да прекарат своята бригада в Америка в необятната Аляска, ви представяме Драгомир. Пряко от Анкоридж, Аляска, той ни споделя защо избра бригада в Америка точно там.

Винаги съм искал да отида на бригада в Америка в Аляска. Без съмнение Аляска няма много общо с другите щати поради климата и поради това, че има толкова малко хора на толкова голяма територия.

Обширните обезлюдени места и връзката между човек и природа са нещата, които ме завладяха и ме отведоха там на моята бригада в Америка.

Хората са много дружелюбни. Като цяло в Аляска можеш да срещнеш всякакви хора. Когато се преместихме от Денали в Анкъридж и нямахме работа и квартира, винаги имаше хора, които бяха готови да ни помогнат. Нямам любимо място там, защото навсякъде, където отидеш, си заобиколен от красиви места.

Със сигурност, докато си на бригада в Америка, си заслужава да отидеш в Денали на АТВ обиколка или рафтинг. Също така, южната част от Аляска и нейните ледници са нещо, което всеки трябва да види по време на или след своята бригада в Америка.

Драгомир

Аляска

Гергана,
Делауер

“…какво по-добро от това да отидеш, същевременно да изкарваш сам пари и да видиш нови места, които си виждал само по филмите?”

От Делауер включваме Гергана, която избра за своята бригада в Америка един от по-малките щати. Той е много предпочитан от студентите на бригада в Америка заради добрите климатични условия, добрите работни условия, високото заплащане и близостта до столицата Вашингтон и голямата ябълка – Ню Йорк.

Мотивът ми да замина на бригада в Америка беше, че още от малка исках да отида да видя САЩ и начинът на живот там, а какво по-добро от това да отидеш, същевременно да изкарваш сам пари и да видиш нови места, които си виждал само по филмите?

Не знаех много за локацията, но моя приятелка беше ходила там предишната година на бригада в Америка и беше работила като сервитьорка и лесно ме нави да отидем отново там. Рехобот е един малък курортен град, а хората, които живеят там, са доста приветливи и любезни.

Има много места, на които можеш да отидеш и да се забавляваш по време на твоята бригада в Америка, а най-запомнящото се най-вероятно беше boardwalk-a. В близост до Рехобот има доста други градчета, които също са толкова красиви, колкото Рехобот.

Гергана

Делауер

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.