БРИГАДА В САЩ

КАКВО Е WORK-AND-TRAVEL USA?

студентски бригади

Какво е WAT USA (Work and Travel USA)

WAT USA( Work and Travel USA) е студентска програма, която ти позволява да работиш 4 месеца в САЩ +1 месец, за да обиколиш топ резорти като Хавай или Лас Вегас. Или както ние го наричаме #якатабридата + #якотопътуване те очакват!

Сега е момент да сбъднеш мечтите си и да посетиш всички места, които си гледал само по филмите! Заплащането е на час, а работата е в сферата на туризма в курортните градчета.

Work and Travel USA е най-яката и сигурна програма в света. Всяка година заминават около 7-8 хиляди студенти само от България, а от цял свят са между 80 и 100 хиляди.

Програмата ти предоставя уникална възможност да опознаеш различни култури, да подобриш значително английския си, да създадеш много нови приятелства с хора от всички краища на света и да пътуваш на друг континент което те обогатява за цял живот!

Всичко събрано заедно е ОПИТ. Много ценен опит, който няма как да придобиеш, ако не загърбиш страховете си и не се впуснеш в най-голямото приключение в живота си!

Не се притеснявай от това, че не знаеш добре английски език или че не си пътувал в чужбина! Ние ще ти предложим всякакви оферти – с изисквания от ниско до перфектно ниво на английски език и ще ти помогнем докато си там.

Загърби страховете си и изживей НАЙ-ЯКОТО лято!

кои сме ние?

Cool Travel вече 15 години предлага младежки и студентски програми в партньорство с различни организации от целия свят!За годините, през които сме на пазара, се наложихме като доверен и сигурен партньор.

Още пристъпвайки прага на офисите ни, ще те спечелим с приятелско отношение, ще ти дадем ценни съвети, защото всички сме минали по твоите стъпки, които ти предстои да направиш, и с желание вършим работата си, защото частички от сърцата ни останаха отвъд океана.

Ще сме до теб от първия въпрос до връщането на данъците ти след края на бригадата.

ГОДИНИ ОПИТ

ЗАПИСАЛИ СЕ СТУДЕНТИ

ПРЕЛЕТЯНИ В КМ.

НИЕ СМЕ С ТЕБ И ТАМ

Можем гордо да се похвалим, че през 2016 година ОТКРИХМЕ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТСКИ ЦЕНТЪР в Cape Cod! Заедно с теб и ние стягаме куфарите през Май, за да сме ти на една ръка разстояние.

По този начин ще сме ти максимално полезни, както в България, така и на място по време на твоята бригада в САЩ.

Консултантите ни в J1 HotSpot в Provincetown, Massachusetts, вече 3 лета помагат за безброй неща – от вземането ти от летището, запознанството ти с работодателя, намирането на квартира, колела, намалени, sim карти, до организиране на партита, посещаване на концерти, организиране на екскурзии и круизи и какво ли още не!

ЗАЩО COOLTRAVEL Е АГЕНЦИЯ №1 ЗА WORK AND TRAVEL USA ОФЕРТИ В БЪЛГАРИЯ?

Богатството се крие в разнообразието. За нас е мисия всеки един студент да намери желаната работна позиция на мечтаното от него място.

Точно поради тази причина ние работим с няколко от най-големите спонсориращи организации, чрез които се стремим да предоставим най-голям избор от работни оферти, да достигнем възможно най-много локации за ТВОЕТО невероятно лято в САЩ.

Защото само с COOL TRAVEL можеш да се явиш на всичките ни Интервюта за работа без да заплащаш допълнителни такси

Само тук можеш да заявиш своя WAT USA All-inclusive ® — пълен пакет услуги от записването ти до ексурзията ти в САЩ

Защото предлагаме различни варианти на плащане — разсрочено, без оскъпяване, или със специално финансиране

Защото ти помагаме с транспорт до квартирата, както и за американска SIM карта и интернет

Защото можем да изпратим теб и приятелите ти, при това на преференциални цени

Защото сме позитивни, отзивчиви и лоялни, но най-вече защото сме професионалисти

ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ Е ЗАРОДИЛА ИДЕЯТА ЗА WORK AND TRAVEL USA?

Всички сме чували за възможностите, които Work and Travel USA предлага пред студентите, но някога замисляли ли сте се кое е дало началото на тази идея?

Всъщност инициативата се е зародила още през 1961 година, когато Сенатор Дж. Уилиам Фулбрайт подписва указа, който създава лятната програма Work and Travel USA. Целта на програмата, която не се е променила още от създаването и преди повече от 57 години, е да се подобри взаимното разбирателство и уважението между народа на Съединените щати и хората, от другите държави по света.

Само няколко години след указа, с който се създава програмата Work and Travel USA, Сенатор Фулбрайт дава и началото на известната и до днес студентска програма за обмен „Фулбрайт“ (the Fulbright Program).

И двете студентски програми (Fulbright и Work and Travel USA) дават безброй възможности пред всички млади хора, които са готови да се впуснат в приключението на живота си!

КОЛКО ЧОВЕКА СЕ ВПУСКАТ В ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА WORK AND TRAVEL USA?

Когато решите да кажете „да“ на Work and Travel USA, вие със сигурност няма да сте сами. И тук не става въпрос само за нашата помощ.

Програмата Work and Travel USA свързва повече от 100 хиляди студенти от над 100 държави, като в това число влизат и много български студенти. А когато всички млади хора пристигнат за своето лято в Америка, там ги чакат възможности от над 20 хиляди американски работодатели.

Със сигурност Work and Travel USA е приключение и програма, която крие за вас много изненади, страхотни емоции, незабравими моменти, невероятно лято и пътувания до вълнуващи и нови места!

Готов ли си за Work and Travel USA и #якатабригада + #якотопътуване?

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които Cool Travel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.