СТУДЕНТСКИ ЦЕНТЪР В САЩ

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИЯ ОФИС И В САЩ – CAPE COD, MA

J1 Hotspot в cape cod, ma

заминаваш за бригада? НИЕ СМЕ С ТЕБ И ТАМ!

Много дълго работихме над идеята да направим нашето обслужване още по-добро. Да създадем нещо различно, което да е в помощ на студентите на хиляди километри от дома. Откакто предлагаме програмите за културен обмен, нашата основна идея е не само да изпратим клиентите си на бригада в Щатите, но и да
имаме връзка с тях и да минимализираме проблемите им там.

Така се роди идеята да направим офис в САЩ. Място, където всеки един студент може да ни посети, да седне с чаша кафе и да ни разкаже за своите вълнения, приключения и емоции.

Сега сме горди да обявим, че през 2016 година отворихме ПЪРВИЯ студентски център в Cape Cod, локализиран в емблематичния за нас PROVINCETOWN, Cape Cod, Massachusetts.

Така нашето обслужване придоби друг смисъл. Офисът ни в САЩ е мястото, където можеш да разчиташ на някого в непозната държава.

Там можеш да разрешиш какъвто и да е казус, свързан с културния шок, в който ще си поне през първите 2 седмици; и още много въпроси, засягащи спонсорите; втората работа и стъпките, които всеки студент трябва да направи, когато пристигне в САЩ.

ПОЛУЧАВАШ ПОДКРЕПА ДОРИ И НА АМЕРИКАНСКА ЗЕМЯ

Cool Travel е първата българска агенция, която се осмели да вземе тези иновативни решения в обслужването си – основен плюс в контакта със студентите!

Мислил ли си, че хората, които са те изпратили в Америка, ще те чакат там? ДА, точно това е и нашата идея! Познатите лица от офисите на Cool Travel ще са готови да помогнат във всичко, което те притеснява и на американска земя. Благодарение на J1HOTSPOT и твоите офис координатори, получаваш 24/7 подкрепа.

ГОДИНИ ОПИТ

ЗАПИСАЛИ СЕ СТУДЕНТИ

ПРЕЛЕТЯНИ В КМ.

КАК ТИ ПОМАГА J1 HOTSPOT, КОГАТО СИ В АМЕРИКА?

Хора, на които да разчиташ

при възникали проблеми, или хора, на които можеш да разчиташ през цялото лято

Транспортни услуги

Независимо дали това ще бъде трансфер от летището, или до концерта, който искаш да посетиш, ние ще се погрижим за теб.

Връзка със спонсорските организации

Ще ти помогнем при попълване на документи за втора работа, съпорт при въпроси възникинали с документите, и други, важни за теб въпроси.

Пощенски адрес за твоите пратки

Нашият офис се намира на възможно най-централното място в Provincetown, няма как да бъде сбъркан. Адресът на J1 Hotspot често се използва за получаване на най-различни неща, поръчвани по интернет.

Помощ за намиране на квартира

Ако имаш затруднения с квартирата, J1 Hotspot има решение и за теб.

БЕЗПЛАТЕН WI-FI

В Америка не навсякъде има интернет, а при нас можеш да прекараш и целия си „day off” и да ползваш нашите компютри. Така ще имаш връзка с роднините и приятелите си по света.

ПОЧАКАЙ! ИМА И още…

културни мероприятия

Събитията, които организирахме през лятото, се превърнаха в хит сред студентите на CAPE COD.

BEACH DAY

Всяка седмица ще имаш възможността да се възползваш от превоз до най- хубавите плажове на кейпа, където релаксираме от тежката работна седмица. International World Festival – J1 Hotspot е помощник-организатор на събитието, по време на което всички чуждестранни студенти имат възможността да представят своята култура и фолклор.

Екскурзии

Независимо дали е в средата на сезона, или е след работния ти период, ние предлагаме различни трипове до интересни локации в близост до теб:

6 DAYS EAST COAST TRIP

Най-предпочитаният трип от студентите. 6 дни в Ню Йорк, Вашингтон и Ниагарските водопади – едни от най-добрите дестинации в САЩ. Програмата е направена така, че в рамките на 6 дни да имаш шанса да усетиш както височините на New York City, така и красотата на Niagara Falls и то както през деня, така и вечерта!

А знаеш ли, че вечерта водопадът се оцветява? Как се случва това, оставяме на теб да разбереш и то ЛИЧНО!

WEST COAST TRIP

9-дневен трип до Сан Фрациско, Лос Анджелис, Лас Вегас и Гранд Каньон. Пригответе се за pool парти, нощни клубове и внимавайте с хазарта.

SIX FLAGS ADVENTURE

Това е невероятно пътешествие до увеселителния парк Six Flags, разположен в западен Масачузец. Паркът разполага с повече от 30 атракции, включително най-високата люлка на планетата – 120 метра, редица ролеркостери и водни атракциони.

BOSTON

Eднодневен трип от твоя дом до Бостън и обратно. В тура е включена пешеходна обиколка с наш водач в центъра на Бостън до повечето забележителности (Prudential Tower, Harvard, MIT и др.)

US OPEN TRIP

двудневен трип до Ню Йорк, където ще имаш възможност да гледаш мач на Григор Димитров /ако играе 🙂 / или просто да се разходиш до Ню Йорк и да посетиш местата, за които си мечтаеш.

SHOPPING DAY

Градчетата по кейпа са малки туристически дестинации, където най-често няма любимите за нашите бригадири outlet- и. За целта ние организираме превоз до най- големия от тях в близост до Бостън. Ще имаш време на разположение, за да си купиш неща от любимите си марки.

концерти

Beyonce, Coldplay, Guns n’ Roses, Drake и още много, за които сме гледали само по телевизията. Организираме превоз до събитието и после те връщаме на същото място, а на теб остава да избереш дали искаш да си пред сцената или да скандираш по трибуните.

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.