Отзиви от студенти

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA ОТ НАШИ СТУДЕНТИ

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС?

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Решението за записването ми на бригада в САЩ беше най-спонтанното решение в живота ми. Докато вървях по улиците на Варна, си казах: „А защо да не вървя и по улиците на Ню Йорк например?“

Буквално хванах последния влак на записванията за бригада в САЩ, но по-добре да предприемеш риск, отколкото да се примириш! Cool Travel беше и все още е фирмата с най-много работни оферти за щата Масачузетс за всички студенти, решили да отидат на бригада в САЩ.

Много приятели бяха очаровани от услугите и преживяванията, които фирмата предлага. А след като разбрах и за първия български център за български студенти J1 Hotspot, бях категорична в решението си за бригада в САЩ в P-town! Бригадата в САЩ е една тотална положителна промяна за един студент!

Видяното и преживяното не може да се сравни с живота тук в България… Там дори и небето е различно. По време на бригадата в САЩ срещнах изключително много приятели, не само българи, а и хора от целия свят. Запомних едно нещо… Човек винаги може да направи пари и да ги изхарчи, но спомените остават вечни.

Гергана

Отзив на живо

Най-добрите работни оферти и най-добрия съпорт, национално покритие на офисите ! Силно препоръчвам!

Владимир Гаджев

Facebook отзив

Provincetown – едно страхотно малко, кокетно градче, изглеждащо точно като от филм – страхотно място за бригада в САЩ. Смело мога да кажа, че ми напомня за Несебър, много уютно.

Най-зашеметяващото от градчето е гледката от паметника на пилигримите… не може да се опише с думи! Също така и филмовите и музикалните фестивали, които видяхме по време на бригадата в САЩ, са супер атрактивни и забавни.

Стелиана

Отзив на живо

Възможно най-професионално работещата WAT агенция в България. Учтиви и изпълнителни!

Mustafa Ramadan

Facebook отзив

Страхотни професионалисти! Опознават клиентите си и им предлагат най-добрите оферти за работа, съответстващи желанията и интересите на кандидата. Тази година отново ще им се доверя и ще се запиша с тях 

Geri Stoyanova

Facebook отзив

Най-якото ми лято до сега. Благодаря ви Cool travel и цялата щура компания от онова лято!

Мирослава Витанска

Facebook отзив

Не се колебайте да изживеете най-прекрасното лято, да се запознаете с най-яките приятели, да се разходите по улиците на Ню Йорк или да си направите селфи пред Белия дом или табелата на Лас Вегас!

Всеки ден от бригадата в САЩ ще бъде уникален, ще плачете, ще се смеете, мама ще ви липсва… обаче ще посетите места, за които много само си мечтаят да видят.

Не изпускайте шанса си, това не е всичко – вие ще разкажете вашата неповторима история от вашата незабравима бригада в САЩ! Като за финал, съветът ми е – отидете в Провинстаун, там е мястото!

Преслава

Отзив на живо

Готини са! Координаторите са много свежи и приятелски настроени, като една книжка с истории  за места, работа, пътувания и какво ли още не, разказани от личен опит или от опита на някой от изпратените вече студенти.
P.S. Едно лято в Америка е едно от най-хубавите изживявания на един студент, което помни дълги години след това 

Yordanka Ivanova

Facebook отзив

Страхотни оферти, много мило и професионално отношение, както и готовност да помогнат за разрешаването на различни проблеми и да отговорят на всякакви запитвания. Препоръчвам Cool Travel!

Antonia Antova

Facebook отзив

истории от студенти

ВИЖТЕ ТЯХНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ – СПОДЕЛЕНО

Гергана,
северна каролина

“Тук определено е прекрасно място да работиш, да живееш или просто да дойдеш на ваканция”

Запознаваме ви с Гергана, която реши да избере бригада в Америка в Северна Каролина – щат, разположен на източното крайбрежие на Атлантическия океан. Предимствата на този щат за бригада в Америка са възможностите за работа с ниско ниво на английски език, високото заплащане, климатът, подобен на този в България, и много удобната локация.

Provincetown – едно страхотно малко, кокетно градче, изглеждащо точно като от филм – страхотно място за бригада в САЩ. Смело мога да кажа, че ми напомня за Несебър, много уютно.

Най-зашеметяващото от градчето е гледката от паметника на пилигримите… не може да се опише с думи! Също така и филмовите и музикалните фестивали, които видяхме по време на бригадата в САЩ, са супер атрактивни и забавни.

Гергана

Отзив на живо

Белослава и камелия,
мейн

“Слънцето изгрява първо тук в цяла Америка, а залезите са едни от най-красивите, които съм виждала в живота”

Пряко от Old Ochard beach, ME с Белослава Енчева и от Bar Harbor, МЕ с Камелия Кръстева.

Bar Harbor е малко туристическо градче на острова Mount Desert Island, щата Мейн.

Това е най-известният курорт в един от 10-те най- големи национални парка на САЩ, а именно Acadia National Park. И най-младите, и най-възрастните хора могат да намерят забавления на острова. Дали ще бъде сватбено тържество, дали ще бъде купон, или просто тишина и спокойствие сред невероятни пейзажи, е въпрос на избор.

Комбинацията между лесно достъпните пътеки в парка и гледките към залива привлича туристи от цял свят. А малките островчета, пръснати нехайно наоколо, създават впечатление за вълшебно място, което никой не иска да напусне.

Слънцето изгрява първо тук в цяла Америка, а залезите са едни от най-красивите, които съм виждала в живота
си. Тук със сигурност всеки има възможност да се докосне до американската култура, но ще открие много повече, ако се отдаде на приключенията, които това място поднася. Радвам се, че бях част от Bar Harbor.

Иска ми се лятото да не свършва. (Камелия Кръстева)

ГОЛЯМО, щуро лятно приключение! (Белослава Енчева)

Белослава и Камелия,

Мейн

Надежда Попова и Даниел Горов,
Ocean City, Maryland

“Няма значение дали си дошъл да спестиш някой и друг лев или да изкараш едно незабравимо лято, градът е подходящ за всичко”

#COOL интервю с Надежда Попова и Даниел Горов за заминаването и емоциите на 9000 км. от дома, пряко от Ocean City, Maryland

Оcean City е градче в щата Мериленд, разположено на Атлантическия океан. Градът е популярен летен курорт за жителите на Средния Атлантик в САЩ, което открива много работни места в началото на сезона.

Предлага много и най-различни атракции и забавления, с които да разпускаш в почивните дни. Вечерно време градчето оживява в друга светлина, превръща се във века на забавлението.

Всички барове, дискотеки и клубове се пълнят и стават невъобразими купони, просто трябва да улучиш точното място. Аз бих го описал като американския Слънчев бряг.

Няма значение дали си дошъл да спестиш някой и друг лев или да изкараш едно незабравимо лято, градът е подходящ за всичко. Поздрави!
(Даниел Горов)

UNBELIEVABLE (Даниел Горов)

Даниел и Надежда

Мериленд

Гергана Пъйнева и Стелиана Георгиева,
Cape Cod, MA

Запомних едно нещо – човек винаги може да направи пари и да ги изхарчи, но спомените остават вечни!

Гергана Пъйнева и Стелиана Георгиева и още едно незабравимо лято в Cape Cod, MA.
Пряко от Provincetown, MA

Provincetown – едно страхотно, малко, кокетно градче, изглеждащо точно като от филм. Смело мога да кажа, че ми напомня за Несебър, много уютно.

Най-зашеметяващото от градчето е гледката от паметника на пилигримите… не може да се опише с думи! Също така и филмовите и музикалните фестивали са супер атрактивни и забавни. (Стелиана Георгиева)

Бригадата е тотална положителна промяна за един студент!

Видяното и преживяното не може да се сравни с живота тук в България… там дори и небето е различно. Срещнах изключително много приятели, не само българи, а и хора от целия свят.

Запомних едно нещо – човек винаги може да направи пари и да ги изхарчи, но спомените остават вечни! (Гергана Пъйнева)

Стелиана и Гергана,

Provincetown, MA

Теди и Ани,
Охайо

“Посетете офиса на Cool Travel, изберете си оферта, стягайте куфарите и предприемете най- голямото приключение в живота си!”

#ЯкатаБригада за пореден път. Отиваме на гости на Теди и Ани, които за трета година сбъдват американската мечта.
Пряко от PUT-IN-BAY, OH

Put-in-Bay е малко островче, намиращо се в щата Ohio, на границата с Канада.

Изумяващо е как едно толкова малко местенце може да бъде такъв голям туристически център за хора от цял свят. Островът предлага всичко, което един турист би желал – от тихи, спокойни кътчета до големи и шумни партита на огромни водни барове.

Курортът е известен с ергенските партита и сватбени тържества – и повярвайте, купонът е гарантиран. (Теодора Симеонова)

В крайна сметка, след 2 прекарани сезона в USA, най-запомнящият се и най-красивият ни спомен е този от пътешествието ни на Ниагарския водопад.

Това беше най-величествената и най-респектиращата гледка, на която сме ставали свидетели! Също така можем да се похвалим с разходка до Кливланд, Чикаго, Ню Йорк и Маями. (Ани Донева)

Много хора се боят от непознатото. Не правете тази грешка! Посетете офиса на Cool Travel, изберете си оферта, стягайте куфарите и предприемете най- голямото приключение в живота си! (Ани Донева)

Теди и Ани

Охайо

Катя и Милена,
Южна Каролина

“Искаш или не, го обикваш и си тръгваш с желанието един ден да се върнеш отново”

#ЯкатаБригада от най-горещото парти място в Щатите. Интервю с Катя и Милена и тяхното лято в Южна Каролина

Мръсна жега! Хаха сериозно! Жегата е голяма, там си имате работа с влажен субтропичен климат. Проливните дъждове са чести, но пък с кратка продължителност и за 15 минути всичко е отново сухо.

Аз харесах този климат – ходих с възможно най-малко дрехи по себе си, живях на климатик, ядях по една кофа сладолед на ден и се чувствах леко и свежо въпреки умората от недоспиване. Мъртъл Бийч е курортно градче на брега на Атлантическия океан с площ половината на гр. Варна.

Въпреки това през летния сезон жителите са също толкова, колкото и тук. Градът е идеален за почивка и спокоен начин на живот, с красива природа и типично по южняшки – ведри и усмихнати хора. В същото време е подходящ и за активен, див нощен живот.

Не притежава блясъка на големия град, но притежава магия, която аз не мога да си обясня. Искаш или не, го обикваш и си тръгваш с желанието един ден да се върнеш отново. (Милена Тодорова)

Обичам Америка!!! (Катя Тодорова)

Катя и Милена,

Южна Каролина

Елина Петкова,
УИСКОНСИН

“Не бих могла да си представя по-добър начин да прекарам трите последни лета.”

Cool интервю с нашата участничка Елина Петкова за нейния град, нейните емоции и за това, което превърна щата WISCONSIN в #ЯкатаБригада за нея.

Wisconsin Dells е градче на 3 часа от Чикаго и около 40 минути от Медисън. Наричат го „столицата на водните паркове на света”, но ако някой си мисли, че в Wisconsin Dells има само пързалки и басейни, жестоко се лъже.

Dells е много повече – красива девствена природа, гори, плажове, реки, езера, безбройни възможности за практикуване на водни спортове и какви ли не забавления. Wisconsin Dells е мястото, където ще се повозиш на лодка, наречена патка, която се движи и по пътя като автомобил, но също е и мястото, където ще пробваш да караш каяк за първи път или ще отидеш на поход по красивите и живописни екопътеки около Devil’s lake.

Wisconsin не е само храна, природа и купони, а нещо много повече – място, където да създадеш много нови приятелства и познанства за цял живот, да преоткриеш себе си и да израснеш, постоянно предизвиквайки се да опитваш нови и нови неща.

Не бих могла да си представя по-добър начин да прекарам трите последни лета. Не бих могла да си представя и как ще напусна това място и няма да се върна повече, за да се насладя на красивите гледки, да се позабавлявам във водните паркове или да потанцувам в нощните клубове. Оставих част от сърцето си в Wisconsin Dells и никога няма да бъда същата след тези преживявания! (Eлина Петкова)

Елина Петкова

УИСКОНСИН

Иван Райков,
УАЙОМИНГ

“За второ лято съм тук и се влюбвам все повече в това райско кътче.”

Иван Райков за втора поредна година се впуска към #ЯкатаБригада, за него приключението Америка не е просто начин да спестиш пари, а незабравимо преживяване!
Пряко от Jacksonhole, WY

Jackson, WY – приказно градче. Малко, спретнато, с невероятна природа, която те кара бавно, но трайно да го заобичаш. Планини и гори те заобикалят отвсякъде – чувството да си там е невероятно. В комбинация с хората, които са изключително дружелюбни и приятелски настроени, работният ден протича с удоволствие. За второ лято съм тук и се влюбвам все повече в това райско кътче.

Приключение всеки един ден.(Иван Райков)

Иван Райков

WYOMING

Мария Стойкова, Нели Димова и Ивет Джондрова,
УАЙОМИНГ

“…сега сме напълно запленени и влюбени в атмосферата на това малко каубойско градче и сме сигурни, че това няма да е последното ни лято тук.”

Пренасяме се в още едно от чудните курортни градчета на WY , за да попитаме Мария Стойкова, Нели Димова и Ивет Джондрова как минава тяхното Лято 2017.
Пряко от Cody, WY

Никога не сме очаквали, че ще отидем в Америка, а камо ли в Дивия Запад – Коди, Уайоминг.

Когато пристигнахме за пръв път, мислехме, че сме на края на света, заседнали във времето, защото около нас се разхождаха единствено каубои с ботуши и шапки – точно като в уестърн филмите. Всичко ни се струваше много различно, дори и въздухът. Но когато опознаеш това място, го обикваш истински.

Хората са много приятни и мили. Тук срещнахме много приятели, които ще ни останат за цял живот. Като цяло градчето е супер спокойно и няма много неща за правене, но е много красиво и най-големият плюс е, че Йелоустоун е на 50 мили от тук.

Като цяло в началото не бяхме много очаровани, но сега сме напълно запленени и влюбени в атмосферата на това малко каубойско градче и сме сигурни, че това няма да е последното ни лято тук.(Мария Стойкова, Нели Димова, Ивет Джондрова)

Мария Стойкова, Нели Димова и Ивет Джондрова

УАЙОМИНГ

Гергана,
Делауер

“…какво по-добро от това да отидеш, същевременно да изкарваш сам пари и да видиш нови места, които си виждал само по филмите?”

От Делауер включваме Гергана, която избра за своята бригада в Америка един от по-малките щати. Той е много предпочитан от студентите на бригада в Америка заради добрите климатични условия, добрите работни условия, високото заплащане и близостта до столицата Вашингтон и голямата ябълка – Ню Йорк.

Мотивът ми да замина на бригада в Америка беше, че още от малка исках да отида да видя САЩ и начинът на живот там, а какво по-добро от това да отидеш, същевременно да изкарваш сам пари и да видиш нови места, които си виждал само по филмите?

Не знаех много за локацията, но моя приятелка беше ходила там предишната година на бригада в Америка и беше работила като сервитьорка и лесно ме нави да отидем отново там. Рехобот е един малък курортен град, а хората, които живеят там, са доста приветливи и любезни.

Има много места, на които можеш да отидеш и да се забавляваш по време на твоята бригада в Америка, а най-запомнящото се най-вероятно беше boardwalk-a. В близост до Рехобот има доста други градчета, които също са толкова красиви, колкото Рехобот.

Гергана

Делауер

Драгомир,
Аляска

“Нямам любимо място там, защото навсякъде, където отидеш, си заобиколен от красиви места.”

За всички, които искат да прекарат своята бригада в Америка в необятната Аляска, ви представяме Драгомир. Пряко от Анкоридж, Аляска, той ни споделя защо избра бригада в Америка точно там.

Винаги съм искал да отида на бригада в Америка в Аляска. Без съмнение Аляска няма много общо с другите щати поради климата и поради това, че има толкова малко хора на толкова голяма територия.

Обширните обезлюдени места и връзката между човек и природа са нещата, които ме завладяха и ме отведоха там на моята бригада в Америка.

Хората са много дружелюбни. Като цяло в Аляска можеш да срещнеш всякакви хора. Когато се преместихме от Денали в Анкъридж и нямахме работа и квартира, винаги имаше хора, които бяха готови да ни помогнат. Нямам любимо място там, защото навсякъде, където отидеш, си заобиколен от красиви места.

Със сигурност, докато си на бригада в Америка, си заслужава да отидеш в Денали на АТВ обиколка или рафтинг. Също така, южната част от Аляска и нейните ледници са нещо, което всеки трябва да види по време на или след своята бригада в Америка.

Драгомир

Аляска

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.