ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОГРАМАТА?

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ ЗА НАЧИНИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕ

ИНТЕРЕСУВАШ СЕ КАК МОЖЕШ ДА ЗАПЛАТИШ СВОЯТА БРИГАДА?

#COOLWAYS да финансираш програмата си!

1. Стандартен начин

Първоначално плащаш депозит, който се приспада от програмната такса, а след намиране на работна оферта – доплащаш остатъка.

2. Плати като се върнеш

Записваш се сега, а плащаш, когато се върнеш – благодарение на нашите партньори, които ще ти предоставят финансиране на програмата.

3. Разсрочено плащане, без оскъпяване

Заплати депозита и определи сам броя на месечните си вноски. Така много студенти дори сами покриват програмните си такси!

кредит за бригада

Сбъдни мечтите си с нас

CoolTravel и UniCredit Bulbank ти предоставят уникалната възможност да заминеш на студентска бригада в САЩ и да платиш програмата след като се върнеш. Дали се нуждаеш от частична помощ или пълно покритие на твоята програмата, ние ти предлагаме подкрепа.

вземи 5 000 лв. * сега

  • Следващите 12 месеца плащаш само лихва от 33 лв.;
  • След бригадата ти решаваш – да възстановиш цялата сума без такса или да погасяваш с мечени вноски от 131.98 лв.

Получаваш безконтактна дебитна карта Debit Mastercard Youth и услугата Bulbank Mobile, за да управляваш финансите си с лекота.
Повече подробности относно условията на финансиране нв офис мрежиата на CoolTravel и във филиалите на Unicredit Bulbank.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА “ПЛАТИ КАТО СЕ ВЪРНЕШ”?

ПРЕНАСЯМЕ В P-TOWN, КЪДЕТО НЕЛИ АЙВАЗОВА ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ ПОВЕЧЕ:

Кажи ни как реши да се запишеш на бригада?

Бях още 10-ти клас, когато мои приятели севърнаха от Америка и разказваха за всички места, които са обиколили. Гледах снимки от Ниагара, от Лас Вегас, дори от Мексико! Тогава си обещах, че един ден и аз ще отида. После ме приеха в Икономическия във Варна и още първото лято планирах да замина на бригада.
Нямах почти никаква представа какво да направя, отидох до ваш офис и там ми обясниха всичко супер подробно. Нямах спестени пари, но момичетата ме успокоиха, че това е проблем на 75 % от хората, които реално заминават, и ми предложиха решение – финансиране на лятна бригада.

Как се случи всичко с финансирането?

Бързо 🙂 Аз не знаех, че се предлага такава услуга, но се оказа, че сте партньори с УниКредит Булбанк и пътеката вече е доста отъпкана. И така, първо отидох до един офис на банката, после отново и с моите родители, които естествено искаха да са спокойни какво представлява финансирането, кандидатствах
и получих одобрение. И мечтата ми се сбъдна наистина 🙂

Как се отразява на месечния бюджет?

Всъщност в момента почти не се отразява, защото сега плащам по около 30 лева на месец. След като се върна, ще платя останалото. Добре се получи, защото така имам пари да пътувам повече, да разгледам повече неща и да съм по-спокойна. Не мога да ви опиша колко е яко тук, дори по-хубаво, отколкото си представях. Приключение! Запознах се с толкова различни хора от всички краища на света, с някои от тях със сигурност ще останем приятели и след като се прибера.

Какво ще кажеш на тези, които още не са
пътували на лятна бригада?

Да следват мечтите си, да опитат, защото изживяването наистина си заслужава! В началото и аз си мислех, че няма как да стане, но ето, че съм тук 🙂 Не е трудно, има достатъчно варианти, така че възползвайте се, сега е моментът да пътувате и да сбъдвате мечтите си!
И… ще се видим следващото лято 🙂

ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ЗА WAT USA?

Запознайте се повече с програмата Work and Travel USA. Възползвай се от предимствата, които CoolTravel ти дава, и направи първата крачка към твоето незабравимо лято в Америка на студентска бригада!

Свържи се с нас, за да намериш повече информация за въпросите, които имаш.

Виза за сащ

Прочети повече за интервюто за виза и как ние ще те подготвим за него, и повече.

РАБОТНИ ОФЕРТИ

Разгледай стотиците работни оферти, които можеш да работиш през твоето лято.

WAT ALL-INCLUSIVE

Единствено в нашите офисите. Разбери повече какво включва и как да се възползваш.

програмата step-by-step

Разбери какви са стъпките, през които ще преминем, преди твоята бригада в САЩ.

цена на програмата

Разбери какви са таксите по програмата и каква гаранция ти предоставяме за твоето WAT приключение.

ОТЗИВИ ОТ СТУДЕНТИ

Прочетете повече за истории на студенти, които вече са били на бригада в САЩ, и вижте какво мислят.