Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

Bethany Boardwalk Group - Housekeeper

Bethany Beach Ocean Suites - Housekeeper

Отговорността на тази работна позиция е поддържането на чистотата в хотелските стаи. Добре е да знаеш, че ако си вършиш старателно задачите в тази позиция, можеш да получиш и допълнителнo tips (бакшиши). Американските туристи умеят да оценят качеството на престоя по време на почивката си. Постоянният график, който имат housekeeper-ите, е прекрасна възможност за започването на втора работа на пълно работно време.

Работодател
Работна позиция
Локация
Град

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $14
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $2050 - $2500 за сезон
Минимум часове работа 36-40
Допълнително възнаграждение ДА
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Начално

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

Директен достъп до плажа, гледка към океана и луксозните помещения са ваши! Bethany Beach Ocean Suites е вашето място да се отпуснете, презаредите и да се отдадете на пълен релакс. Всеки апартамент предлага елегантност, “музика” от океана и топъл бриз. Нашият курорт е всичко, което бихте очаквали от бижуто на плаж Бетани -СПА център, трапезария на брега на океана, басейн със солена вода, залка за тренировки и конференти зали за провеждани на важни срещи с бизнес партньори. Разходете се по пешеходната алея, забавлявайте се със семейството и приятелите си и открийте магазини и заведения за хранене, които бележат чара на плажа Bethany.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.