Нашите офиси

РАБОТНИ ОФЕРТИ

ИЗБЕРИ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ОТ ТЕБ РАБОТНА ОФЕРТА

Holiday INN Express - Housekeeper

Holiday INN Express - Housekeeper

Отговорността на тази работна позиция е поддържането на чистотата в хотелските стаи. Добре е да знаеш, че ако си вършиш старателно задачите в тази позиция, можеш да получиш и допълнителнo tips (бакшиши). Американските туристи умеят да оценят качеството на престоя по време на почивката си. Постоянният график, който имат housekeeper-ите, е прекрасна възможност за започването на втора работа на пълно работно време.

Работодател
Работна позиция
Локация

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ОФЕРТА?

Заплащане на час $14
Осигурено настаняване ДА
Цена за настаняване $2050 - $2500 на сезон
Минимум часове работа 36-40
Допълнително възнаграждение ДА
Допълнителни часове ДА
Ниво на английски Начално

ГАЛЕРИЯ

ЗА РАБОТОДАТЕЛЯ

Изживейте най-доброто хотелско качество и обслужване в хотел Holiday Inn Express Bethany Beach. Идеалното ни местоположение само на два пресечки от плажа, ни прави идеалният избор дали сте тук за бизнес или да се впуснете в невероятните плажове на Delaware.

Гостите на нашия хотел могат да прекарат незабравимо време, изживявайки всичко, което може да предложи. Разгледайте местна пивоварна, пазарувайте в Tanger Outlets в Rehoboth Beach, освободени от данъци или се насладете на вкуса на свежи, местни морски дарове. И нито едно пътуване не е пълно, без да посегнете към плажовете в Делауер!

След като пристигнете, никога няма да искате да напуснете нашия сертифициран хотел. Можете да преплувате няколко обиколки в открития басейн, след което да се наслаждавате на топла, безплатна закуска всяка сутрин.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША?

За да направиш първата стъпка по твоето записване за бригада, е необходимо да дойдеш до наш офис, като носиш:

  • Лична карта
  • Студентска книжка
  • Депозит от $50 или левовата им равностойност

Ако все още не си се регистрирал, можеш да го направиш онлайн и тук. След като завършиш записването си, ще ти разкажем подробно за всички следващи стъпки.